Preskočite na glavni sadržaj
Kaspersky Endpoint Security for Business

Prilagodljiva zaštita od sajber pretnji sledeće generacije

Prilagodljiva bezbednost protiv naprednih sajber pretnji
 • Štiti svaku krajnju tačku bez prevelikih troškova
 • Pojednostavljeno centralizovano upravljanje bezbednošću pomoću oblaka ili veb-konzole
 • Smanjite broj incidenata pomoću automatizovane obrade
Kompatibilno sa:
 • Windows®
 • macOS®
 • Android™
 • iOS®
 • Linux®

Pouzdana bezbednost za više platformi

Naš pristup višeslojnoj zaštiti zasnovan je na tehnologiji mašinskog učenja i na izvanrednoj obradi informacija o pretnjama. Nudimo vam zaštitu od pretnji bez datoteka, eksploatacija, rutkit virusa i brojnih drugih pretnji.

Automatizuje rutinske zadatke

Automatizuje najvažnije, ali i zahtevne i rutinske zadatke, kao što je upravljanje slabim tačkama i zakrpama, upravljanje šifrovanjem, kao i pravila i polise za smanjenje površine napada – na jednostavan način.

Fleksibilna primena

Primenjuje se brzo i jednostavno u oblaku, lokalno i u hibridnom režimu, pa čak i u izolovanim mrežama. Želite li da prenesete instalaciju u oblak nakon lokalne upotrebe? Ovaj čarobnjak će to uraditi za vas.

Uporedite opcije nivoa

Najvažnija zaštita krajnjih tačaka i upravljanje njima
Poboljšane mogućnosti upravljanja i automatizacije
Zaštita koja prevazilazi krajnju tačku
Štiti svaki uređaj od najnovijih pretnji i smanjuje verovatnoću da dođe do korisničke greške sprečavanjem rizičnog ponašanja.
Prilagodljiva bezbednost i upravljanje rutinskim zadacima, i to sve sa jednog mesta. Sada imate slobodu da se fokusirate na strategiju!
Blokira infekcije na nivou mrežnog prolaza pre nego što dođu do krajnjih tačaka i poništava efekte društvenog inženjeringa.
Prilagodljiva bezbednost
Prilagodljiva bezbednost
Zaustavite softver koji traži otkup, napade bez datoteka, eksploatacije, rutkit viruse, druge viruse i trojance, kao i bezbrojne druge pretnje
Prilagodljiva bezbednost
Zaustavite sajber pretnje pre nego što vas ugroze i reagujte na abnormalno ponašanje uz adaptivnu kontrolu anomalija. Upravljajte upotrebom aplikacija na serverima.
Prilagodljiva bezbednost
Zaustavite pretnje, reagujte na abnormalno ponašanje, upravljajte aplikacijama na serverima i zaštitite internet saobraćaj i saobraćaj e-pošte na nivou mrežnog prolaza.
Smanjenje površine po napadu
Smanjenje površine po napadu
Granularne kontrole aplikacija, internet saobraćaja i uređaja
Smanjenje površine po napadu
Granularne kontrole za unapređenje polisa, automatizovanu analizu ponašanja uz adaptivnu kontrolu anomalija i kontrolu aplikacija za servere
Smanjenje površine po napadu
Granularne kontrole za unapređenje polisa, automatizovanu analizu ponašanja uz adaptivnu kontrolu anomalija i kontrolu aplikacija za servere
Prikaži više 

Pametan izbor za bezbednost

Budite spremni – ublažite rizike od napada za vaše poslovanje koristeći Kaspersky.

Performanse i višeslojna zaštita

Bezbednost ne bi smela da vas usporava, tako da naša bezbednost ima minimalan uticaj na sistemske performanse. Ako budete napadnuti, mehanizam popravke poništava sve zlonamerne radnje, tako da korisnici mogu da nastave sa radom bez prekida

Postavljanje onih pravih temelja

Postavite prave temelje za budućnost uz besprekornu nadogradnju na EDR, zaštitu mrežnog prolaza i bezbednost u oblaku – širok asortiman bezbednosnih alatki u jedinstvenom rešenju za maksimalnu efikasnost i praktičnost.

Konzola za upravljanje „najbolje od oba sveta“

U oblaku, na lokaciji, ili oba? Vi odlučujete, a mi ćemo vam omogućiti objedinjeno upravljanje preko konzole u oblaku ili tradicionalnog implementiranja konzole na lokaciji, u AWS ili Azure okruženju u oblaku. Brzo i jednostavno implementirajte bezbednost i smernice korišćenjem bilo kog unapred konfigurisanog scenarija.

Napredna kontrola krajnjih tačaka

Identifikuje ranjive tačke i primenjuje najnovije zakrpe da bi se zatvorile tačke ulaza napada i omogućava da kontrolišete kojim aplikacijama je dozvoljeno da se izvršavaju na serverima. Upotpunjeno kontrolama interneta i uređaja na nivou velikog preduzeća i detekcijom abnormalnog ponašanja koja se prilagođava radnjama korisnika, uz mašinsko učenje – sve to pruža još bolju zaštitu uz minimalan uticaj na produktivnost.

Šta kažu naši klijenti

Najtestiraniji, najnagrađivaniji

Najtestiraniji.
Najnagrađivaniji.

Naš konstantno visok učinak u nezavisnim testovima i recenzijama analitičara znači da klijenti ne moraju da nam veruju na reč, to je zaista IT bezbednost kojoj možete da verujete.

Izbor potrošača

Kaspersky je četvrti put za redom izbor Gartnerovog takmičenja „Peer Insights Customers' Choice“ u oblasti platformi za zaštitu krajnjih tačaka za 2021. godinu.

Maksimalan broj godišnjih nagrada

Najbolja zaštita, najbolje performanse i najbolje ocene korisnosti tokom cele 2021. godine. AV-TEST Institut je nagradio visoku pouzdanost Kaspersky rešenja za zaštitu od IT pretnji, nagradu koja je istakla neprocenjivu zahvalnost i odala priznanje za istraživanje i razvoj koje je Kaspersky uložio u veću zaštitu od svih vrsta napada na internetu.

Odobren proizvod za preduzeća

Ovo rešenje redovno dobija ocenu „Odobreno“ za učešće u glavnoj seriji testova poslovanja koju sprovodi AV-Comparatives. Pokazalo je visok nivo stvarne zaštite od pretnji s najnižim nivoom lažnih pozitivnih rezultata

Najviše ocene

Kaspersky Endpoint Security rešenje osvaja najvišu ocenu TopRated kontinuirano još od 2017. godine. Kaspersky ostaje lider po broju godišnjih nagrada osvojenih za celokupan period od 11 godina postojanja nagrade: ukupno 44 nagrade, od toga 22 nagrade osvojene za proizvode za korisnike, 21 nagrada za poslovne proizvode i 1 nagrada za najbolje inovacije.

Best Enterprise Endpoint

Ovo rešenje je dobilo godišnju nagradu „Best Enterprise Endpoint 2020“ koju dodeljuje SE Labs na osnovu kombinacije uspešnog kontinuiranog javnog testiranja, privatnih procena i povratnih informacija od klijenata. U toku 2021. godine, najviša ocena „AAA“ je osvojena u sve četiri kvartalne sertifikacije, kao i najviša ukupna ocena tačnosti u tri testa i plasman među najbolja 3 rešenja u četvrtom testu.

Najčešća pitanja

Da li vam je potrebna pomoć za sledeći korak?

Tu smo da vam pomognemo na bilo koji način koji vam najviše odgovara

 • Pomozi mi da izaberem

  Niste sigurni koja zaštita vam najviše odgovara?
 • Probe

  Nemojte da žurite, probajte pre nego što kupite.
 • Pronađite partnera

  Pronađite dobavljača bezbednosnih proizvoda kompanije Kaspersky u svojoj blizini.
 • Kontaktirajte nas

  Ostavite svoje kontakt informacije da biste saznali više o našim proizvodima.

Gartner odricanje.
GARTNER je registrovani žig ili žig usluge kompanije Gartner, Inc. i/ili njenih povezanih lica u SAD i drugim zemljama, a ovde se koristi uz dozvolu. Sva prava zadržana. Ovaj grafik je objavila kompanija Gartner, Inc. kao deo većeg istraživačkog dokumenta i trebalo bi da se razmatra u kontekstu celog dokumenta. Gartner ne preporučuje bilo kog proizvođača, proizvod ili uslugu opisanu u ovim publikacijama o istraživanju i ne savetuje korisnike tehnologije da izaberu proizvođače sa najboljim ocenama ili drugim oznakama. Gartner publikacije o istraživanju sadrže mišljenja istraživačke organizacije kompanije Gartner i ne bi trebalo da se tumače kao izjave o činjenicama. Gartner odbacuje sve garancije, izričite ili implicitne, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući bilo koje garancije utrživosti ili podesnosti za određenu svrhu. Oznaka „GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS’ CHOICE“ je registrovani žig i žig usluge kompanije Gartner, Inc. i/ili njenih povezanih lica i ovde se koristi uz dozvolu. Sva prava zadržana. „Gartner Peer Insights Customers’ Choice“ predstavlja subjektivna mišljenja iz recenzija pojedinačnih krajnjih korisnika, ocene i podatke primenjene u skladu sa dokumentovanom metodologijom; ne predstavlja mišljenje ni preporuku kompanije Gartner ili njenih povezanih lica.