Preskočite na glavni sadržaj

Šta je automatsko obnavljanje licence?

Kada izaberete opciju za automatsko obnavljanje licence, vaš Kaspersky Lab proizvod se automatski obnavlja pre nego što istekne. Ne morate ništa da preduzimate kako biste ga obnovili. Automatsko obnavljanje licence omogućava neprekidnu zaštitu vaših uređaja i podataka, podseća vas u vezi sa statusom pretplate i štedi vaše vreme.

Kako ovo funkcioniše?

  1. Kada pošaljete narudžbinu, vaša pretplata se aktivira u trenutku kupovine.
  2. Pre isteka pretplate, obavestićemo vas e-poštom o dospevanju plaćanja za automatsko obnavljanje licence. Na taj način ćete biti upoznati sa tačnim iznosom i datumom plaćanja, kao i sa izmenama u pogledu prvobitne cene.
  3. Ako nastavite sa automatskim obnavljanjem licence, predstojeća naknada se automatski naplaćuje preko vaših dostavljenih podataka o plaćanju. U slučaju problema sa plaćanjem – na primer, isteka bankovne kartice – poslaćemo vam vezu za ažuriranje informacija o plaćanju.
  4. Dobićete e-poruku sa potvrdom da je obnavljanje licence bilo uspešno.
  5. Pretplatu na automatsko obnavljanje licence možete da otkažete u bilo kom trenutku. Uputstva su priložena uz e-poruku sa potvrdom narudžbine.

Kako se isključuje automatsko obnavljanje licence?

Pratite vezu priloženu uz podsetnik o obnavljanju ili uz e-poruku sa potvrdom narudžbine. Kada otkažete automatsko obnavljanje licence, dobićete e-poruku sa potvrdom vaše odluke.

Ako nešto nije u redu, pređite na stranicu za korisničku podršku radi informacija i kontakata.